Categorieën
Activiteiten

Interne activiteit 2019

Op zaterdag 30 november hebben wij onze jaarlijkse interne activiteit gehad! Compleet in ons diësthema Dysis most Wanted zijn wij naar een waar Escape House “Het Jagersch Huys” gegaan. Hier moesten wij het raadselachtige mysterie van de jachtopziener van Landgoed de Biestheuvel oplossen, die speciale uitvindingen in zijn huis had verstopt omdat hij een groot geheim had. En dat geheim bleek moeilijk op te lossen.

In het huis kwamen we er weer eens achter dat we een complete chaos groep kunnen worden als er niet wordt afgesproken wie wat doet, want de eerste tien minuten renden de meeste meiden als een kip zonder kop door het huis heen opzoek naar aanwijzingen, loszittende boeken of infrarood lampjes.

Maar op ten duur kwam er structuur in de chaos: Anniek en May bleken goed te zijn in Morse code, Mel en Julia waren de helden in het puzzelen in het donker en de rest was met man en macht op zoek naar geurdoosjes, om zo samen één grote puzzel op te lossen.

Helaas voor ons kwam deze structuur te laat en zijn we op ongeveer 3 minuten niet ontsnapt. Heel erg jammer, maar natuurlijk mocht het de pret niet drukken voor de rest van de dag.

Terug aangekomen bij Demos, kwam het moment waarvoor onze Interne activiteit origineel is bedacht: De bestuurswissel. Amber, Angelique en Julia werden met liefde uitgehamerd en de eer was aan Melanie, Anniek en Lise om ons nieuwe bestuur te worden. Meiden, nogmaals super veel succes, geluk, plankracht en vooral enorm veel plezier in jullie bestuursjaar.

Deze bestuurswissel gaf nog meer reden tot een feestje dan gewoonlijk, dus had het oude bestuur een heerlijk 3 gangen diner gekookt voor ons. De pompoensoep en pasta smaakten heerlijk, en de Smores gingen er zo goed in dat iedereen daarna misselijk was.

De avond werd voortgezet met een aantal spelletjes 30 seconds en is afgesloten op stratum, alhoewel sommige mensen niet meer zo goed weten hoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *