Categorieën
Nieuws

Winterweekendje 2020

Om 12:00 uur stond Melanie voor m’n deur. Een korte tussenstop in Veldhoven, en snel door naar Demos om Lise, May Britt en Angelique op te halen. En toen kon het beginnen, Winterweekendje 2020! Rond half 3 kwamen we aan op het campingterrein in Arcen, dus we moesten nog even wachten op de sleutels. Angelique, May Britt en ik besloten om vast lopend naar het huisje te gaan, Lise en Melanie wachtten bij de receptie op de sleutel. De locatie was prachtig. We hadden 1 groot huis, bestaande uit 3 kleine appartementen. Het linker en het rechter appartement bestonden elk uit 2 kamers met 2 en 3 bedden, en in het middelste appartement waren 2 kamers met elk 3 bedden. Melanie, Lise en ik gingen onderweg naar de supermarkt, terwijl May Britt en Angelique in het huisje bleven om gezellig wat spelletjes te spelen.

Rond 7 uur kwam iedereen binnendruppelen en kon er begonnen worden aan het eten. Na het eten even opruimen, en dan natuurlijk, het Sinterklaasspel. 2020 was blijkbaar het jaar van de sokken, er waren namelijk 3 verschillende cadeautjes met sokken. Ook waren er gelukkig natuurlijk leuke accessoires die de dag erna mee op stap konden. Zo heeft Dory een nieuw vriendenboekje gekregen, en was er ook een roze eenhoornmuts. Na het sinterklaasspel was het tijd voor een beetje leuk spelletjes spelen en rustig kletsen. Al met al een rustige, maar super gezellige avond.

De zaterdag was ook een rustig dagje, bestaande voornamelijk uit lekker eten, spelletjes spelen, en eindelijk een beetje tot rust komen. Kort voor het weekendje waren namelijk de tentamens geweest, dus iedereen wilde graag cijfers delen. Na het avondeten was het natuurlijk tijd om ons klaar te maken voor het stappen. Angelique had super gave donkerpaarse nagellak mee, en de make-up tasjes kwamen op tafel. Anderen, die hier iets minder zin in hadden, gingen gewoon rustig verder met spelletjes spelen.

Stappen deden we dit keer in Venlo. Heen met de bus, en terug met de taxi. De buschauffeur was echt super aardig, hij bood namelijk aan om aan ons aan te geven waar we er uit moesten, en waar we dan precies heen moesten. Op de terugweg hadden we ook super aardige taxichauffeurs, die ontzettend veel begrip hadden voor onze situatie.

Na een heerlijk ontbijtje op de zondagochtend, was het toch echt tijd om op te ruimen. Alles weer op z’n plek, en even snel de bezem erdoorheen. Vervolgens alle tassen in de auto, en door naar de activiteit. Deze was gewoon in Eindhoven, dus dat was wel handig. Na een proefles kickboksen, kwam aan ook dit winterweekendje helaas toch echt een einde.

Al met al was het een super geslaagd weekendje, en kunnen we met z’n allen niet wachten op de lustrumreis van de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *