Leden

Paars 21

Anne

Anne is altijd op zoek naar een rookmaatje, en zegt nooit nee tegen een feestje. Met Anne kan je ontzettend goed kletsen, zelfs als het helemaal nergens over gaat. In haar huis heeft ze het HEEL erg naar haar zin, en daar is ze ook veel aan te treffen. Verder houdt ze ervan lange wandelingen te maken met de hond, en is ze een echt gezelligheidsdier.  Anne weet waar ze voor staat, en heeft bewezen dat ze daar ook de verantwoordelijkheid voor op zich kan nemen. Je kan erop vertrouwen dat je van haar altijd de waarheid te horen krijgt!

Cindy

Cindy is onze zorgzame ster in de keuken.  Deze gezellige meid is vaak op de soos te vinden, en doet dan gezellig een drankje met je mee! Naast dat je goed kan zuipen met Cindy, kun je hele gesprekken voeren over serieuze dingen, maar ook gewoon even lekker kletsen. Cindy is nooit ver te zoeken, en als ze dat wel is reageert ze altijd op magische wijze binnen een paar minuutjes op je appje. Als je haar niet op de soos of Stratumseind kan vinden, is ze wel ergens op een date, of als je geluk hebt tref je haar achter het fornuis met de Kookcie, waar ze met veel plezier de lekkerste recepten voor jullie in elkaar draait, of op stratum. Cindy is altijd in voor een feestje, maar al dat bier traint ze er de volgende ochtend gewoon weer uit op de sportschool, het liefst met de muziek voluit!

Kessie

Onze mooie dame met krullen. Spontaan en leuk is ze ook! Naast dat ze veel op de soos te vinden is, is ze ook druk met paardrijden en natuurlijk studeren. Naast al die drukte vindt ze het fijn om ook even de rust op te zoeken, met muziek of yoga. Ook is ze sinds kort begonnen met “dry january” (maar dan voor roken). Dit houdt ze zo goed vol, dat ze februari er ook nog maar aan plakt. Ook al rookt ze niet meer, dat gezellige rookmaatje blijft ze wel.  Deze meid is heel zorgzaam en ze is niet only active on messenger, maar offline ook altijd bezig. Kessie is ook een toffe meid.

Paars 20

Anniek

Anniek is altijd in voor een feestje. Deze meid heeft haar mondje bij zich, is enorm grappig en een fantastische gesprekspartner, zowel voor serieuze gesprekken als gesprekken over helemaal niets. Ze is enorm zorgzaam, een heel goede vriendin en een fantastische meid. Samen met haar beste vriend de basgitaar heeft ze al wat podia gezien. Ze houdt enorm van paaldansen, sporten en is altijd in voor een spelletje. En oh ja, dansen in de kroeg gaat haar heel goed af!

Petra

Petra’s karakter is het beste te omschrijven als energiek, enthousiast, nuchter en vol met zelfspot. Op een gemiddelde dinsdag of woensdag avond huppelt ze als een hyperactieve guppie door de Soos heen en maakt ze een praatje met iedereen. Daarnaast is ze ongeveer de enige Dysis die iets van zingen kan, waarmee ze graag haar dispuutsgenoten irriteert. Ze is enorm onhandig, maar lacht dit allemaal gemakkelijk weg, zelfs voor een klas vol leerlingen, want naast zingen en lachen houdt ze ook van lesgeven. Overal probeert ze mensen blijer te maken met haar enthousiasme en inzet, en dus zien we haar nog ver komen!

Paars 19

Robin ‘Dory’

Deze dame zonder korte termijn geheugen heeft haar bijnaam niet voor niets! Robin a.k.a. Dory zou letterlijk haar hoofd nog verliezen als het niet vast zat. Maar dat weerhoudt haar er niet van om zich actief in te zetten voor onze mooie vereniging. Ze heeft in de sociëteitscommissie gezeten en heeft ook de familiedag georganiseerd. Daarnaast is ze ook hartstikke sportief! Dory is daarom regelmatig in de buurt van een zwembad, schaatsbaan of een manege te vinden.

Paars 18

Julia

Julia, onze twerk queen is spontaan, gezellig en heeft zeker een paar goede moves in haar arsenaal. Haar energie is aanstekelijk en ze is regelmatig op de dansvloer te vinden. Julia is een fitgirl en je kunt haar daarom een paar keer per week vinden in het studentensportcentrum. Ze traint daar samen met haar dispuutsgenootje Amber in de Aerial Silks lessen. Maar make-up en beauty hebben ook een groot aandeel in de passies van Julia. Geen look is voor haar te gek!

Lise

Lise is het zonnetje in huis. Haar brede glimlach is aanstekelijk en maakt het ook erg moeilijk om het niet gezellig te hebben. Deze stoere meid is niet op haar mondje gevallen, en ‘kan ik niet’ kent ze niet. Lise is niet alleen actief binnen ons dispuut, maar is daarnaast ook goed op weg om haar Demos CV op te bouwen. Al in haar eerste jaar liet ze zien dat ze van aanpakken weet met de PMC, dus dat belooft nog wat voor de toekomst! Met Lise op je feestje maak je de mooiste momenten mee, en als – na een paar pilsjes – haar alter-ego ‘Party-verslaggeefster Lise’ tevoorschijn komt gaan deze ook nog eens niet verloren 😉

Paars 17

Claudia ‘Amber’

Amber is onze zorgzame, enthousiaste en ontzettend lieve creatieve geest. Ze heeft altijd leuke ideeën voor de versieringen en aankleding van onze activiteiten en dies! Daarnaast is ze ook een sportieveling en je kunt haar daarom een paar keer per week vinden in het studentensportcentrum. Ze traint daar samen met haar dispuutsgenootje Julia in de Aerial Silks lessen. Daarnaast kun je Amber vinden op de leukste feestjes en festivals met een wijntje in de hand.

Paars 16

Melanie

Melanie is een wervelwind met het hart op de goede plek. Als je haar om hulp vraagt dan staat ze altijd voor je klaar. Zo heeft ze zich dan ook al veel ingezet voor meerdere commissies binnen onze mooie vereniging. Hierdoor is ze erg goed geworden in plannen. Alle kleurtjes in haar agenda gaan naadloos in elkaar over en elke minuut wordt optimaal benut. Maar denk maar niet dat dit alleen belangrijke zaken zijn! Melanie vindt het erg leuk om los te gaan op de minder recente hitjes en vult hier haar overige tijd mee op. Als je haar kwijt bent, zet dan de meest foute meezingers op. Binnen no-time staat ze naast je te zingen en te dansen!

May Britt

May Britt is ons eeuwige feestbeest. Als ze niet in de sociëteit te vinden is, zal ze waarschijnlijk op stratumseind rondhangen. Daarnaast is ze ook een echte boekenwurm en een van haar favoriete boekenseries is Harry potter! Ze heeft de boeken en films dan ook meerdere malen verslonden. Maar mocht je May Britt tegenkomen met een fles tequila in haar hand, dan weet je dat het weer zó’n avond wordt!

Paars 15

Yvonne

Yvonne is ons instafamous gezelligheidsdier. Ze doet een master midden-oosten studies aan de radboud universiteit in Nijmegen. Ze is een lieve meid met een groot hart en een sterke mening. Daarnaast heeft ze ook nog twee hele schattige konijntjes die beroemd zijn op instagram! Nieuwsgierig? neem een kijkje via deze link (#noshameinselfpromoting): https://www.instagram.com/robbieandrosie_the_explorers/

Paars 14

Angelique

Altijd is Angelique een gekke, positief ingestelde meid, die een passie voor fotografie heeft. Ze is dan ook regelmatig te vinden met een flitsende camera in haar hand. Ze heeft een groot hart en staat altijd klaar voor haar vriendinnen. Angelique houd van gezelligheid, lekker eten, lezen en goede borrelavonden. Verder is ze absoluut niet vies van een wild feestje en een lekker wijntje. En in de zomer een gezellig festival met mooie muziek zal ze nooit afslaan.

Marissa

Marissa is onze fijne zeeuwse schone! Ze is recht door zee (pun intended!), gezellig en altijd in voor een lekker drankje. Maar luiheid staat niet in haar woordenboek. Naast haar inzet voor een aantal grote commissies bij Demos, heeft ze ook nog is bestuur gedaan bij haar studievereniging, Mollier! Deze bouwkunde student heeft een berg humor, kan ook nog eens fantastisch koken en flanst heerlijke toetjes in elkaar.

Merel

Merel is onze lieve, spontane marketing expert. Ze is een echte fitgirl en dus regelmatig te vinden in de sportschool. Maar dat houdt haar zeker niet weg van haar lieve dispuutsgenoten. Merel staat voor je klaar wanneer je haar nodig hebt en is altijd in voor een gezellige avond uit! Ze is een fashiondiva en je zal haar op straat dus nooit betrappen in een oud trainingspak.